Snel verkopen

“wat past nu het beste bij uw situatie?”. In samenwerking met verschillende woning-opkoop-partijen vinden wij altijd een oplossing voor uw verkoop vraag.

Het kortste traject

Stap 1

Hoe wilt u met ons in contact komen?

   Wilt u ons bellen

of mogen wij u bellen?

Stap 2

We komen de woning bekijken en u ontvangt direct een vrijblijvend voorstel.

Stap 3

Indien u akkoord bent met ons voorstel, tekenen we samen een koopovereenkomst en lichten we de notaris in.

Voorbeeld situaties om snel te willen verkopen

Je maakt het mee. We worden gebeld door Pieter, “ik wil mijn huis aan jullie verkopen, hoe snel kunnen jullie hier zijn?”. Nog dezelfde dag zitten we bij Pieter aan de keukentafel. Pieter “is er klaar mee”. Om een heel lang verhaal, heel kort te maken. Pieter is niet overspannen of gek geworden, maar door allerlei gecreëerde en onverwachte omstandigheden is Pieter opeens in de gelegenheid om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Fietsen door Europa! Minimaal één jaar, maar het liefst de rest van zijn leven. Hoe dan ook was zijn huidige woning te groot voor hem alleen en klonk minimalisme Pieter in de oren als idealisme. Pieter wilde nog een paar weken voorbereidingstijd om zijn (fiets)tassen te pakken, maar 16 dagen later kwamen we elkaar nog even tegen bij de laatste inspectie/ sleuteloverdracht. Zoals besproken, mocht Pieter achterlaten in het huis wat hij wilde, wij zouden zorgdragen voor inventaris en inboedel. Pieter had blijkbaar ook geen behoefte aan opslagkosten van een tijdelijke berging, want hij had werkelijk alles achtergelaten. Stereo, prachtige Elpees, kleding, keukengerei etc. Voor ons geen probleem, wij weten wie we gelukkig kunnen maken met dit soort boedels. Maar voor Pieter was het een heerlijke manier om met een vol huis en een leeg hoofd te kunnen vertrekken naar zijn droom.

Je kan je openstaande facturen niet betalen. Nu heeft de deurwaarder aangekondigd uw huis te verkopen. Via een veiling is de kans op een slechte opbrengst groot. Door met ons te schakelen krijgt u een reëel bod en kunt de bank en schuldeisers betalen.

U kunt alleen uw woning door een scheiding niet meer betalen of er moet een groot deel naar uw ex-partner.

*) Alle hierboven genoemde situaties zijn echt, de gebruikte namen uiteraard niet.